Tredun monien mahdollisuuksien ammatti- ja erikoisammattitutkinnot kasvatus- ja ohjausalalla ja sosiaali- ja terveysalalla

Etsitkö uusia haasteita kasvatus- ja ohjausalan tai sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena? Nyt on aika ottaa askel kohti ammatillista etumatkaa ja syventää osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinnon avulla!

Miksi opiskella ammatti- tai erikoisammattitutkinto?

Ammatillinen kehitys: Kehitä osaamistasi ja laajenna ammattitaitoasi erikoistumalla. Tutkinnot tarjoavat mahdollisuuden syventää tietämystäsi. Voit innostua työstäsi uudestaan ja saada uusia näkökulmia ja menetelmiä työn tekemiseen.

Jatkuva oppiminen: Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot tarjoavat mahdollisuuden pysyä ajan tasalla ja kehittyä ammatillisesti. Opinnot voivat auttaa sinua tunnistamamaan ja löytämään kehittämisen kohteita työssäsi sekä antaa työkaluja kehittämistyöhön. Uuden oppiminen saattaa innostaa sinua jatkokouluttautumaan lisää.

Verkostoituminen: Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot antavat mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa ja jakaa heidän kanssaan kokemuksia. Tämä voi johtaa uusiin mahdollisuuksiin ja yhteistyöhön.

Mitä Tredu tarjoaa?

Tredun kasvatus- ja ohjausalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot tarjoavat laajan valikoiman osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia. Voit valita erikoistumisesi alueen sinun ja työnantajasi tarpeiden mukaan. Voit myös suorittaa koko tutkinnon tai vahvistaa osaamistasi suorittamalla yhden tutkinnon osan ja syventää osaamistasi tällä valitulla osa-alueella.