Haluatko olla työmarkkinoilla kiinnostava tekijä?
Elintarviketyöntekijä helpottaa ihmisten arjen organisointia tekemällä hyvää ja maittavaa ruokaa. Opiskele itsellesi mielihyvää ja makunautintoja tuottava ammatti.
Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet elintarviketuotantolaitoksissa tai elintarviketeollisuudessa tai elintarvikeliikkeiden myynti- ja esittelytehtävissä. Leipuri-kondiittorin työpaikkoja ovat leipomot ja konditoriat tai teollisuusleipomot, paistopisteet, kahvila-konditoriat, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteet tai pitopalveluyritykset. Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely- ja myyntitehtävissä.
Elintarvikealan perustutkinnossa on neljä osaamisalaa. Tredussa voit opiskella elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi tai lihatuotteiden valmistajaksi.
Mikäli olet jo alan ammattilainen, kehitä ja syvennä ammattitaitoasi. Leipomoalan ammattitutkinnon suorittanut voi toimia leipomoissa taikinantekijänä, ylöslyöjänä, paistajana, pakkaajana tai lähettämötyöntekijänä.
Elintarvikealan perustutkintoa voit opiskella Tredussa Kangasalan toimipisteessä ja Hepolamminkadun toimipisteessä Tampereella. Leipomoalan ammattitutkinto toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Leipomoalan ammattitutkinnon lähiopetuspäivät ovat Hepolamminkadun toimipisteessä Tampereella.
Tutustu koulutuksiin
Elintarvikealan perustutkinto
Kangasalan toimipiste (Finnentie 39, 36200 Kangasala)
Leipuri-kondiittori
Opintojen aloitus 5.8.2024.
Hepolamminkadun toimipiste, Tampere (Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere)
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Lihatuotteiden valmistaja
Opintojen aloitus 5.8.2024.
Oletko jo ammattilainen? Syvennä ja kehitä ammattitaitoasi!
Leipomoalan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus
Kondiittorikisälli
Leipurikisälli
Leipomoteollisuuden kisälli
Opintoihin on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa joustavasti.
Kysy lisää
Kangasalan toimipiste
Hepolamminkadun toimipiste, Tampere