Hae yhteishaussa 20.2. – 19.3.2024 Treduun ja opiskele makunautintoja tuottava, monien mahdollisuuksien ammatti.
Elintarviketyöntekijä helpottaa ihmisten arjen organisointia tekemällä hyvää ja maittavaa ruokaa. Opiskele itsellesi mielihyvää ja makunautintoja tuottava ammatti.
Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet elintarviketuotantolaitoksissa tai elintarviketeollisuudessa tai elintarvikeliikkeiden myynti- ja esittelytehtävissä. Leipuri-kondiittorin työpaikkoja ovat leipomot ja konditoriat tai teollisuusleipomot, paistopisteet, kahvila-konditoriat, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteet tai pitopalveluyritykset. Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely- ja myyntitehtävissä.
Elintarvikealan perustutkinnossa on neljä osaamisalaa. Tredussa voit opiskella elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi tai lihatuotteiden valmistajaksi.
Elintarvikealaa voit opiskella Tredussa Kangasalan toimipisteessä ja Hepolamminkadun toimipisteessä Tampereella.
Kangasalan toimipisteessä (Finnentie 39, 36200 Kangasala)
voit opiskella elintarvikkeiden valmistajaksi tai leipuri-kondiittoriksi.
Tutustu:
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Hepolamminkadun toimipisteessä Tampereella (Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere)
voit opiskella elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi tai lihatuotteiden valmistajaksi.
Tutustu:
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Lihatuotteiden valmistaja
Tutustu ammatillisen koulutuksen yhteishakuun Tredun nettisivuilla tai Opintopolussa.