Ravintola- ja catering-alan kestävyysosaaminen karttuu ruokahävikkikurssilla
14.3.2023 Tredun Santalahdentien toimipisteessä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat hävikkiruokakurssilla ruokaa pätkistä, palasista, avatuista paketeista…
14.3.2023 Tredun Santalahdentien toimipisteessä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat hävikkiruokakurssilla ruokaa pätkistä, palasista, avatuista paketeista…
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
22.9.2022 Ammatillisessa koulutuksessa opintopolku räätälöidään aina opiskelijan elämäntilanteeseen sopivaksi. Monella ravintola- ja catering-alan opiskelijalla palkka ju…